Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 583g191kcal3.6g32.4g1.2g14.9g
Bataatti, kuorittu 333g270kcal5.2g56.1g0.2g10g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Vesi, vesijohtovesi 3331g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi73g205kcal6.6g5.1g16.9g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%333g566kcal23g4.7g50g6.7g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 167g212kcal35.9g0g7.5g0g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g4080kcal164.2g238.8g253.8g92.6g
Valittu annoskoko5300g2040kcal82.1g119.4g126.9g46.3g
Annoskoko puolitettuna2650g1020kcal41.1g59.7g63.5g23.2g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110