Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio2500g1625kcal250g105g7.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 800g339kcal78.5g3.2g0.8g0g
Mansikka 2000g931kcal10g168g4g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g5789kcal677g552.4g24.6g76g
Valittu annoskoko5300g2895kcal338.5g276.2g12.3g38g
Annoskoko puolitettuna2650g1447kcal169.3g138.1g6.2g19g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191