Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4000g1171kcal37.6g180g16g76g
Pinaatti 500g67kcal8.1g2g1.5g6.5g
Feta juusto (Filos), annos 20g400g1104kcal66g2.8g92g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 400g910kcal20.2g70.1g56.3g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g6502kcal263.8g509.8g331.6g211.4g
Valittu annoskoko5300g3251kcal131.9g254.9g165.8g105.7g
Annoskoko puolitettuna2650g1626kcal66g127.5g82.9g52.9g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393