Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1200g2040kcal228g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Palsternakka 450g286kcal2.2g53.1g1.8g20.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g900g252kcal5.4g53.6g1.8g22.5g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.2g2.8g0.1g0g
Lanttu 750g216kcal7.5g34.5g2.2g13.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Selleri, annos 50g450g63kcal4.5g13.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10608g7887kcal549g651.6g305.8g150.8g
Valittu annoskoko5304g3943kcal274.5g325.8g152.9g75.4g
Annoskoko puolitettuna2652g1972kcal137.3g162.9g76.5g37.7g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970