Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 959g2183kcal182.3g0g163.1g0g
Porkkanaraaste 200g879g237kcal5.3g46.6g1.8g22g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g53g357kcal0.3g0.3g39.4g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Kananmuna kuorineen punnittu586g739kcal64.5g1.8g52.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)666g566kcal6.7g23.3g46.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g373g1455kcal108.2g7.5g108.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 433g1486kcal44.1g303.1g5.2g15.2g
Tomaattimurska 1066g313kcal6g56.5g2.1g20.3g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10608g14862kcal845.2g910.8g839.6g124.8g
Valittu annoskoko5304g7431kcal422.6g455.4g419.8g62.4g
Annoskoko puolitettuna2652g3716kcal211.3g227.7g209.9g31.2g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260