Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 92g132kcal11.5g0.3g9.5g0g
Sokeri 59g241kcal0g59.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g56g257kcal0.3g0.3g28.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai145g509kcal17.4g103.2g3.1g4.4g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Flora Vanilla 12%42g80kcal1.9g6.7g5g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g45g250kcal2.9g25.5g1.8g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g84g28kcal0.4g5.4g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g3029kcal69.4g409.8g96.8g14g
Valittu annoskoko531g1515kcal34.7g204.9g48.4g7g
Annoskoko puolitettuna265g757kcal17.4g102.5g24.2g3.5g
Arvot/100g100g285kcal6.5g38.6g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868