Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g226g314kcal42.9g0g15.8g0g
Korppujauho 28g103kcal3g21.2g0.3g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)71g25kcal1.7g3.3g0.4g1.8g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1080kcal111.6g52.4g46g7.6g
Valittu annoskoko531g540kcal55.8g26.2g23g3.8g
Annoskoko puolitettuna266g270kcal27.9g13.1g11.5g1.9g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628