Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g112g67kcal11.2g4.8g0.3g0g
Sokeri 190g771kcal0g189.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 98g140kcal12.3g0.3g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g299kcal8.9g61g1g3.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 16g60kcal3g1.8g3.5g4.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.4g22kcal0g5.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl22g201kcal0g0g22.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g3119kcal70.8g526g74.4g16g
Valittu annoskoko531g1560kcal35.4g263g37.2g8g
Annoskoko puolitettuna266g780kcal17.7g131.5g18.6g4g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920