Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu141g508kcal16.9g100.3g3g0g
Kananmuna kuoreton 186g266kcal23.3g0.6g19.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g23g15kcal0.8g0g5.6g0g
Sokeri 57g229kcal0g56.4g0g0g
Voi 34g246kcal0.4g0.1g27.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g56kcal0.3g0.5g5.9g0g
Appelsiini, kuorittu 73g35kcal0.4g6.5g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g2709kcal84.2g328.8g122.8g3g
Valittu annoskoko531g1355kcal42.1g164.4g61.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna266g677kcal21.1g82.2g30.7g0.8g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429