Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 56g7.1kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g141g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g79g150kcal19.7g0g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)113g79kcal13.5g3.9g1.1g0g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1267kcal85.6g23.8g92.6g6.4g
Valittu annoskoko531g633kcal42.8g11.9g46.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna266g317kcal21.4g6g23.2g1.6g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769