Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kananmuna, paistettu 21g42kcal2.6g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Raparperi 75g25kcal0.5g4.1g0.1g1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 75g29kcal0.1g6.1g0.1g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g20kcal0.2g4.5g0.2g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.4g11kcal0g2.8g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g75g262kcal10.5g41.9g5.6g7.5g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.4g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.2g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g3476kcal52.6g417g173.8g27g
Valittu annoskoko531g1738kcal26.3g208.5g86.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna266g869kcal13.2g104.3g43.5g6.8g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790