Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta132g474kcal17.1g92.1g2.8g4.6g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 74g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Sokeri 115g466kcal0g114.6g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g45g324kcal0.4g0.4g36g0g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 90g32kcal0.1g6.4g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g2847kcal54.2g438g93g12.8g
Valittu annoskoko531g1424kcal27.1g219g46.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna266g712kcal13.6g109.5g23.3g3.2g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095