Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Peruna, vanha, kuorittu 225g172kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g986kcal69.2g88.2g35.4g12.4g
Valittu annoskoko531g493kcal34.6g44.1g17.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna266g247kcal17.3g22.1g8.9g3.1g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957