Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Ruisjauho Pirkka75g229kcal7.3g45.8g1.5g11.3g
Vehnälese, Liperin mylly50g72kcal7.5g4.5g2.7g27.5g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima100g390kcal29g0g30g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g50g47kcal8.8g0g1.2g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Ranskankerma, Milbona50g146kcal1.1g1.5g15g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1063g2965kcal122.4g110.6g225.6g79.6g
Valittu annoskoko531g1482kcal61.2g55.3g112.8g39.8g
Annoskoko puolitettuna266g741kcal30.6g27.7g56.4g19.9g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.2g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260733