Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g113g810kcal1.1g1.1g90g0g
Fariinisokeri113g457kcal0g112.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten25g84kcal5.9g11.4g5.3g2.8g
Pandan tumma suklaa 150 g39g210kcal1.9g20.5g12.6g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g56g295kcal5.3g29.8g17.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl28g163kcal5.9g1.5g14.2g3.3g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1063g4728kcal65.8g370.8g337.4g12.2g
Valittu annoskoko531g2364kcal32.9g185.4g168.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna266g1182kcal16.5g92.7g84.4g3.1g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773