Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Lehtiselleri 11g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviini kuiva 50g34kcal0.2g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.8g0g
Herne 63g43kcal3.2g5.9g0.3g1.9g
Isot katkaravut (rainbow)113g113kcal25.9g0g1g0g
Tumma pikariisi, Risella47g159kcal4.2g33.8g1.6g2.4g
Basilika, tuore13g5kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Minttu, tuore (-), annos 1g3.1g1.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1063g1028kcal69.6g87.4g37.2g11.6g
Valittu annoskoko532g514kcal34.8g43.7g18.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna266g257kcal17.4g21.9g9.3g2.9g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652