Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2157g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3020g10570kcal105.7g2446.1g30.2g90.6g
Kuivahiiva, annos 11g40g142kcal17.8g15.8g2.4g0g
Sokeri 22g88kcal0g21.5g0g0g
Oliiviöljy 72g636kcal0g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10620g22871kcal247g4966.8g209g181.2g
Valittu annoskoko5310g11436kcal123.5g2483.4g104.5g90.6g
Annoskoko puolitettuna2655g5718kcal61.8g1241.7g52.3g45.3g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547