Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2837g4823kcal340.4g0g283.7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g355g1312kcal49.3g257.1g8.9g14.5g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g1064g2979kcal24.5g37.2g297.9g0g
Kananmuna kuoreton 780g1113kcal97.5g2.3g80g0g
Sipuli 213g64kcal2.7g10.2g0.4g3.6g
Valkosipuli 28g31kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Mineraalisuola keskiarvo 36g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10624g20643kcal1033.4g622.8g1342.2g37.4g
Valittu annoskoko5312g10322kcal516.7g311.4g671.1g18.7g
Annoskoko puolitettuna2656g5161kcal258.4g155.7g335.6g9.4g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144