Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g300g960kcal33g189g6g34.5g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)300g1053kcal33.9g206.4g8.7g9.6g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g300g1011kcal33g217.5g12g17.4g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g300g1050kcal23.1g225g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10632g10058kcal246g1675.8g282.6g123g
Valittu annoskoko5316g5029kcal123g837.9g141.3g61.5g
Annoskoko puolitettuna2658g2515kcal61.5g419g70.7g30.8g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874