Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1350g1028kcal25.4g209.2g2.7g13.5g
Bataatti, kuorittu 900g729kcal14.1g151.5g0.4g27g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 900g306kcal9.9g48.6g1.8g26.1g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%300g330kcal8.1g8.1g30g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto300g840kcal57g0g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10632g6834kcal240.8g844g232.2g133.4g
Valittu annoskoko5316g3417kcal120.4g422g116.1g66.7g
Annoskoko puolitettuna2658g1709kcal60.2g211g58.1g33.4g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902