Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 495g1620kcal50.4g328.7g5.4g16.6g
Herne 600g414kcal30.4g56.2g2.4g18.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 570g114kcal3.9g17.1g0.6g10.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1500g305kcal9g57g4.5g21g
Maissi, purkki Rainbow474g284kcal9g45g7.1g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 150g341kcal21g2.6g27g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1500g1381kcal237.2g37.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10638g9003kcal727g1100.6g154.6g137.2g
Valittu annoskoko5319g4501kcal363.5g550.3g77.3g68.6g
Annoskoko puolitettuna2660g2251kcal181.8g275.2g38.7g34.3g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221