Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g30g96kcal3.3g18.9g0.6g3.5g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)30g105kcal3.4g20.7g0.9g1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g30g101kcal3.3g21.8g1.2g1.7g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g30g105kcal2.3g22.5g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g96kcal0g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g1007kcal24.6g167.8g28.4g12.4g
Valittu annoskoko532g503kcal12.3g83.9g14.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna266g252kcal6.2g42g7.1g3.1g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874