Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali245g52kcal2.9g8.3g0.5g5.2g
Jauheliha, sika-nauta 70g155kcal12.3g0g11.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.8g5.6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen79g26kcal2.6g3.9g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)18g14kcal0.2g0.8g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Siirappi 3.5g11kcal0g2.6g0g0g
Ohrasuurimo 15g48kcal1.2g9.4g0.3g1.1g
Bataatti, kuorittu 61g50kcal1g10.3g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g843kcal48.2g71.6g38.6g16.2g
Valittu annoskoko532g422kcal24.1g35.8g19.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna266g211kcal12.1g17.9g9.7g4.1g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704