Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g93g496kcal4.6g48.3g29.7g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19.1g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %70g380kcal0.7g0.7g41.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g132kcal3.9g26.8g0.5g1.3g
Kaakaojauhe, X-tra4.6g17kcal0.2g3.9g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g7.7g41kcal0.4g4g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 8.2g34kcal0g8.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %5.8g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1063g3672kcal70.6g389.8g197.6g2.8g
Valittu annoskoko532g1836kcal35.3g194.9g98.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna266g918kcal17.7g97.5g49.4g0.7g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.7g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840