Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi352g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g18g1.8kcal0.3g0g0.1g15g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g10g35kcal4.4g3.9g0.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale26g16kcal2.6g1.3g0.1g19.3g
Manteli, jauhettu, n. 1dl123g742kcal29.7g8.1g66.6g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g1590kcal74g26.6g134.8g85.8g
Valittu annoskoko532g795kcal37g13.3g67.4g42.9g
Annoskoko puolitettuna266g398kcal18.5g6.7g33.7g21.5g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174