Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 105g764kcal1.3g0.4g85.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g392kcal11.6g79.9g1.4g4g
Kananmuna kuorineen punnittu 98g123kcal10.8g0.3g8.9g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.6g0g0g
Banaani, kuorittu 140g122kcal1.5g25.7g0.6g2.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7g22kcal0.8g4.2g0.5g2g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g3356kcal52.8g345.6g194g17g
Valittu annoskoko532g1678kcal26.4g172.8g97g8.5g
Annoskoko puolitettuna266g839kcal13.2g86.4g48.5g4.3g
Arvot/100g100g316kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700