Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 42g302kcal0.5g0.2g33.9g0g
Tattarijauho, Myllynparas22g74kcal2.8g14.6g0.4g1.1g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 20g69kcal1.1g15.2g0.2g0.3g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Parsakaali brokkoli 133g47kcal6.2g2.6g0.4g3.3g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g50g80kcal8.5g0.5g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio67g93kcal1.9g4.3g8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 83g54kcal2.7g4g2.9g0g
Kaurajauho 18g69kcal2.7g10.5g1.3g1.8g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 40g29kcal1.2g1.9g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g1795kcal69.2g109.2g118g13g
Valittu annoskoko532g897kcal34.6g54.6g59g6.5g
Annoskoko puolitettuna266g449kcal17.3g27.3g29.5g3.3g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712