Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g249g50kcal3.2g7.5g0.5g0g
Naudan sisäfilee249g304kcal52.4g0g10g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g24.9g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g1186kcal112g22g71g1.2g
Valittu annoskoko532g593kcal56g11g35.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna266g297kcal28g5.5g17.8g0.3g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176144