Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 90g110kcal19.1g0g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 113g81kcal2g16.2g0.2g1.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g27g7.6kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 3g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g415kcal43.4g35.8g9.4g4g
Valittu annoskoko533g207kcal21.7g17.9g4.7g2g
Annoskoko puolitettuna266g104kcal10.9g9g2.4g1g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824