Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g150g98kcal2.6g18g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 100g63kcal3g4.8g3.5g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g60g60kcal11.4g0g1.3g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g20g33kcal0.5g1.2g3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2g4.4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g518kcal35.6g48.6g16g0g
Valittu annoskoko533g259kcal17.8g24.3g8g0g
Annoskoko puolitettuna266g129kcal8.9g12.2g4g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653