Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr63g175kcal5g6g15g1g
Kesäkurpitsa, tuore282g48kcal1.7g7g1.1g2g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Aurajuusto38g128kcal7.5g0g10.9g0g
Ruokakerma 5%, Valio125g81kcal1.9g5.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g879kcal32.8g39g66.8g6.8g
Valittu annoskoko533g439kcal16.4g19.5g33.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna266g220kcal8.2g9.8g16.7g1.7g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757