Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali213g45kcal2.6g7.2g0.4g4.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g7.5g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön5g35kcal0.1g0.2g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g7.5g62kcal0g0g6.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1066g828kcal64g20.4g47.8g10.6g
Valittu annoskoko533g414kcal32g10.2g23.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna266g207kcal16g5.1g12g2.7g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737