Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl70g175kcal8.4g1.1g15.4g0.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1750g298kcal28g38.5g3.5g33.3g
Parsakaali, pakaste, Apetit1400g294kcal46.2g26.6g0g35g
Ruokakerma 5%, Valio700g455kcal10.5g29.4g35g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)1400g980kcal154g35g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g4403kcal494.2g261.2g149.8g136.8g
Valittu annoskoko5320g2202kcal247.1g130.6g74.9g68.4g
Annoskoko puolitettuna2660g1101kcal123.6g65.3g37.5g34.2g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604