Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g300g961kcal33g189.1g6g34.5g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)300g1054kcal33.9g206.6g8.7g9.6g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g300g1012kcal33g217.7g12g17.4g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g300g1051kcal23.1g225.2g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4003g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 108g956kcal0g0g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g10066kcal246g1677.2g282.8g123g
Valittu annoskoko5320g5033kcal123g838.6g141.4g61.5g
Annoskoko puolitettuna2660g2517kcal61.5g419.3g70.7g30.8g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874