Juustomureke (karppaajille)

Sekoita munat ja kerma.

Anna paisua 10min
sekoita jauheliha ja haluamasi mausteet.

Esim pippuri, jauhelihamauste, aromisuola, sipulijauhe tai paloiteltu sipuli.

sekoita hyvin sekaisin ja lisää perään juustoraaste.

Sekoita vielä lisää ja painele taikina tiiviiksi.

Taputtele pellille n. 10cm leveä ja 5cm korkea pötkö.

Pituutta tälle tulee n. 20-30cm

paista 60-70min verran 200C keskiritilällä.

Nauti raikkaan raejuusto-salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Herrmann
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3497g5805kcal664.4g0g349.7g0g
Kananmuna kuoreton 824g1176kcal103g2.5g84.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)500g799kcal13.5g13.5g74.9g0g
Arkijuustoraaste (Valio)500g1848kcal149.9g0g134.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g19256kcal1861.6g32g1288g0g
Valittu annoskoko5320g9628kcal930.8g16g644g0g
Annoskoko puolitettuna2660g4814kcal465.4g8g322g0g
Arvot/100g100g181kcal17.5g0.3g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204157