Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2122g448kcal25.5g72.1g4.2g44.6g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g75g17kcal0.4g2.4g0.7g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön50g350kcal1.1g2.2g8g0g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g75g617kcal0g0g68.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1498g2487kcal284.6g0g149.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g8270kcal639g205g478.4g107g
Valittu annoskoko5320g4135kcal319.5g102.5g239.2g53.5g
Annoskoko puolitettuna2660g2068kcal159.8g51.3g119.6g26.8g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737