Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 1000g260kcal15.6g23g5g29g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g800g2000kcal152g0.2g176g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g1000g1100kcal23g31g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g7349kcal384.2g116.4g627.4g60.8g
Valittu annoskoko5320g3675kcal192.1g58.2g313.7g30.4g
Annoskoko puolitettuna2660g1837kcal96.1g29.1g156.9g15.2g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891