Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 915g3139kcal93.2g640.4g11g32g
Sokeri 598g2428kcal0g597.6g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g169kcal0g41.8g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g2815g1098kcal92.9g87.3g42.2g0g
Kananmuna kuoreton 581g828kcal72.6g1.7g59.5g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g352g2393kcal3.5g3.5g263.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g20170kcal526.2g2758g753.2g64.2g
Valittu annoskoko5320g10085kcal263.1g1379g376.6g32.1g
Annoskoko puolitettuna2660g5043kcal131.6g689.5g188.3g16.1g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655