Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 910g3121kcal92.7g636.7g10.9g31.8g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)1119g358kcal33.6g52.6g0g0g
Sokeri 714g2897kcal0g712.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g90kcal0g22.2g0g0g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Kultarypsi420g2309kcal4.2g4.2g251.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1679g598kcal2.7g119.4g1.5g33.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.4g31kcal0.3g6.7g0.3g0g
Sokeri 84g341kcal0g83.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 336g479kcal42g1g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g20543kcal354g3300.4g598g131g
Valittu annoskoko5320g10271kcal177g1650.2g299g65.5g
Annoskoko puolitettuna2660g5136kcal88.5g825.1g149.5g32.8g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468