Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 417g3024kcal5g1.7g339g0g
Tattarijauho, Myllynparas217g737kcal28.2g146.3g3.7g11.5g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 200g690kcal11g152.5g2.4g2.5g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1334g468kcal61.6g26g4g33.4g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g500g801kcal85.1g5g45g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio667g934kcal18.7g43.4g80.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 834g535kcal26.7g40.2g29.2g0.1g
Kaurajauho 183g686kcal26.6g104.6g13.4g18.3g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 400g285kcal12g19.2g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g17949kcal689.2g1093.8g1181.6g131.8g
Valittu annoskoko5320g8975kcal344.6g546.9g590.8g65.9g
Annoskoko puolitettuna2660g4487kcal172.3g273.5g295.4g33g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712