Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3150g569kcal17.6g78.8g12.6g22.1g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]840g2835kcal100.8g0g310.8g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio350g980kcal66.5g0g77g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)700g1120kcal18.9g18.9g105g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g12143kcal414.4g217g1123.6g51.4g
Valittu annoskoko5320g6071kcal207.2g108.5g561.8g25.7g
Annoskoko puolitettuna2660g3036kcal103.6g54.3g280.9g12.9g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272