Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g1048g3353kcal144.6g607.8g33.5g85.9g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g1397g1789kcal209.6g0g125.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu238g299kcal26.1g0.7g21.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 611g259kcal60g2.4g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1747g576kcal57.6g85.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Oliiviöljy 87g772kcal0g0g87.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g14202kcal1000.8g1411.4g538g178.4g
Valittu annoskoko5320g7101kcal500.4g705.7g269g89.2g
Annoskoko puolitettuna2660g3550kcal250.2g352.9g134.5g44.6g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754