Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2496g3123kcal524.1g0g112.3g0g
Ruokakerma ingman 5%1683g1430kcal58.9g101g84.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original266g187kcal10.7g21.3g8g8g
Valkosipuli 199g216kcal15.7g32.5g1.2g4.2g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Oliiviöljy 76g670kcal0g0g75.7g0g
Ruokasuola jodioitu 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g589g436kcal26.5g76g1.2g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g12153kcal1273g465.8g565.4g39.2g
Valittu annoskoko5320g6077kcal636.5g232.9g282.7g19.6g
Annoskoko puolitettuna2660g3038kcal318.3g116.5g141.4g9.8g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547