Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1600g320kcal20.8g48g3.2g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Katkarapu 1080g739kcal156g0g11.9g0g
Herne 480g331kcal24.3g44.9g1.9g14.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Spagetti 2000g6547kcal203.8g1328g22g67g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g40g156kcal13.2g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10652g17587kcal848.6g2864.4g241.8g170g
Valittu annoskoko5326g8794kcal424.3g1432.2g120.9g85g
Annoskoko puolitettuna2663g4397kcal212.2g716.1g60.5g42.5g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844