Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1799g2501kcal341.9g0g125.9g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g225g247kcal11.2g47.2g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Oliiviöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Kukkakaali 2249g541kcal40.7g49.5g6.7g51.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g675g2429kcal188.9g13.5g182.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g13034kcal1187.8g267.6g777.8g117.2g
Valittu annoskoko5328g6517kcal593.9g133.8g388.9g58.6g
Annoskoko puolitettuna2664g3259kcal297g66.9g194.5g29.3g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349