Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 721g824kcal121.2g0g37.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 902g686kcal16.9g139.7g1.8g9g
Porkkana 451g147kcal2.8g25.1g0.9g11.5g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Sipuli 216g66kcal2.7g10.4g0.4g3.7g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi1803g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g361g902kcal50.5g12.3g72.1g0g
Pinaattipakaste 150g271g38kcal5.1g1.1g1.4g3.5g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g361g191kcal20.6g19.1g3.2g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g18g12kcal1.4g1.6g0.1g0g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g5836kcal451.6g427.8g236.4g64.6g
Valittu annoskoko5328g2918kcal225.8g213.9g118.2g32.3g
Annoskoko puolitettuna2664g1459kcal112.9g107g59.1g16.2g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369