Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2702g2047kcal50.5g416.7g5.4g27g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g1351g1702kcal67.6g37.8g141.9g0g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu36g38kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto676g2229kcal182.4g0g162.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g12375kcal622.6g979.6g622g78.8g
Valittu annoskoko5328g6188kcal311.3g489.8g311g39.4g
Annoskoko puolitettuna2664g3094kcal155.7g244.9g155.5g19.7g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314