Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2317g7948kcal236.1g1621.6g27.8g81.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1782g1143kcal57g85.9g62.4g0.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%713g1996kcal206.7g17.8g121.2g0g
Oliiviöljy 401g3546kcal0g0g400.9g0g
Leivinjauhe 89g157kcal4.6g33.7g0g0.4g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g29579kcal1008.8g3518g1224.6g163.4g
Valittu annoskoko5328g14789kcal504.4g1759g612.3g81.7g
Annoskoko puolitettuna2664g7395kcal252.2g879.5g306.2g40.9g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531