Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1600g2511kcal348.7g0g113.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2399g1827kcal45.1g371.9g4.8g24g
Porkkana 480g157kcal3g26.7g1g12.2g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Maustepippuri, annos 1g32g1kcal0g0g0.3g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 18g37kcal5.3g1.1g1.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g9471kcal828.2g860.8g245g102.6g
Valittu annoskoko5328g4736kcal414.1g430.4g122.5g51.3g
Annoskoko puolitettuna2664g2368kcal207.1g215.2g61.3g25.7g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839