Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 627g2151kcal63.9g438.8g7.5g21.9g
Margariini 60%, keskiarvo 482g2568kcal1.6g1.7g289.3g0g
Juusto, keskiarvo 964g3374kcal241.4g2.4g267.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 964g326kcal29.5g47.3g1g0g
Kananmuna kuoreton 796g1135kcal99.4g2.4g81.5g0g
Tonnikala öljyssä 723g1373kcal196.1g0g65.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 772g796kcal26.6g138.9g8.2g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g23446kcal1317g1263g1439.4g88.6g
Valittu annoskoko5328g11723kcal658.5g631.5g719.7g44.3g
Annoskoko puolitettuna2664g5862kcal329.3g315.8g359.9g22.2g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453